Hvordan alt startet

Vi kommer selv fra bransjen og vet at daglig butikkdrift kan være krevende. Planlegging av bemanning er en viktig del av en butikksjefs ansvarsområde.

Selv om viktigheten av korrekt bemanning er åpenbar, opplevde vi at det meste av planleggingen ofte ble gjennomført på grunnlag av mangelfulle data eller rett og slett på magefølelse. I andre tilfeller så vi at butikksjefene satt med flere komplekse systemer som de manuelt måtte sammenligne opp mot hverandre. De fleste butikksjefer har sin lidenskap innenfor salg og service, ikke tallknusing.

Vi opplevde at butikksjefene visste godt at det var store fordeler med korrekt bemanning, men at de ikke helt visste hvordan de skulle løse det. Derfor skapte vi Aimy.

Aimy er et system som optimaliserer bemanning basert på statistikk og data. Ved å bruke historiske data, for eksempel fra julehandelen, forutser Aimy hvordan du kan få enda bedre resultater neste jul. Vi har utviklet et system som sparer deg for mye administrativt arbeid ved å "huske" slik viktig historikk for deg.

"Vi vet at systemet vårt vil hjelpe mange butikker å optimalisere salget"

Sander Ripman Seim, CEO

Bedre tid med Aimy

Med Aimy får du et system for automatisert bemanningsplanlegging som vil frigjøre deg for tid du kan bruke på dine ansatte. I en allerede hektisk arbeidsdag skvist for tid ønsket vi å lage et system som tar deg under 10 minutter om dagen, og som ikke krever IT-ekspertise for å forstå. Vårt system kommer faktisk uten bruksanvisning, for vi tør å påstå at du kommer ikke trenge det.

Ledelse

Grunnlegger og CEO, Sander Ripman Seim, har mange års erfaring som eier og driver av butikker og restauranter. Seim har nærmere 10 års erfaring som salgsansvarlig fra et ledende timeregistreringssystem hvor han daglig snakket med små og store bedrifter rundt om i Norge. Gjennom alle disse samtalene og innspillene fikk han ideen om å optimalisere bemanningsplanlegging ved hjelp av kunstig intelligens.

I dag består ledelsen av et kompetent team med over 20 års erfaring innen forretningsutvikling innen IT, og import og logistikk innen varehandel.

Sander Ripman Seim
CEO

Telefon: +47 930 40 588
E-post: sander@aimy.no

Trond Walker
COO

Telefon: + 47 930 95 997
E-post: trond@aimy.no

Christian Lie
CFO

Telefon: +47 412 10 375
E-post: christian@aimy.no

Bli en del av laget. Over 90 varehus har allerede tatt i bruk Aimy.

Jeg vil vite mer!

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg for en hyggelig og uformell prat om hvordan vi kan spille bedriften din god.